Categories
Videoproductie

Beauty, Taste & More

Over de salon

Beauty, Taste & More is een salon in hartje Veenendaal. U kunt er terecht voor het gehele schoonheidsplaatje. Er is een kappershoek, een nagel- en wimperstudio, een schoonheidssalon en een koffiebar. Eigenaressen van de zaak zijn Nisrine Adnane-Kohen, Sheila Adnane-Bahri en Zaklina Sabic, drie vrouwen die alles doen om een zo prettig mogelijke behandeling voor de klant te verzorgen. Dat is dus inclusief een leuk gesprek en een lekker kopje koffie!

Over de bedrijfsfilm

De video fungeert als een bedrijfsfilm, die aan de bestaande klantenkring en andere Veenendaalse shoppers laat zien wat deze veelzijdige beautysalon allemaal in huis heeft. Daarom koos Sammy ervoor om praatstukjes over de services af te wisselen met sfeerbeelden van de behandelingen en het interieur van de salon. Hierdoor krijgt de kijker een duidelijk beeld van de ruimte en de mogelijkheden die de dames bieden.

De muziek die de beelden begeleidt is vrolijk en snel en heeft een sterke beat, die Sammy goed kon gebruiken voor scenetransities. Het nummer past goed bij de stijl en de sfeer van de salon en is daarom zeer geschikt voor deze bedrijfsfilm.