Videoproductie

Een korte gefilmde video is een aantrekkelijk en effectief communicatiemiddel. In enkele minuten wordt een boodschap niet alleen helder verteld, maar ook verbeeld. Met muziek en de nodige effecten komt het verhaal echt tot leven en blijft het publiek betrokken.

Dit concept is breed toe te passen op bedrijven en organisaties. Zo kan een promo een product of evenement promoten of een bedijfsfilm een gehele zaak presenteren. Ook uitgebreide tutorials en aftermovies genereren betrokkenheid en enthousiasme.

Sammy gaat vakkundig te werk in de productie van dergelijke video’s. De verschillende productiefases zijn hieronder nader beschreven. Het proces levert een eindproduct op dat trots op sociale media te delen is. De kosten zijn standaard 100,00 EUR per minuut eindvideo, maar kunnen oplopen met speciale effecten.

Voor de productie van grote aftermovies en promotievideo’s – samengesteld van uren beeldmateriaal dat is opgenomen op meer dan één dagdeel – hanteert Sammy de prijs voor animaties, 100,00 EUR per halve minuut eindvideo.

pre-productie

1. Concept

Ideeën bedenken en uitdenken tot praktisch plan.

2. Scenario

Script schrijven en storyboard tekenen. Shotlist opstellen.

productie

3. Opname

Filmen op locatie met driepoot, licht en microfoons. In verschillende opstellingen worden A-roll (interview, presentatie) en B-roll (overzicht, close-up) geschoten.

post-productie

4. Montage

Compositie maken van videobeelden en muziek. Sfeer maken met kleurbewerking en geluidseffecten. Tekstanimaties en transities op aanvraag.

5. Feedback

Verbeterpunten bespreken en verwerken. Standaard één ronde inbegrepen in het productieproces.

Licht. Camera. Actie!

Wilt u een videoproductie laten maken? Of heeft u een vraag? Neem contact op met Sammy!

Gebruikt u liever uw eigen mailapplicatie? Mail dan naar hey@sammyproductions.nl!

[contact-form-7 id=”266″ title=”Contact form”]