Services

Een beschrijving van de services die Sammy u aanbiedt

Services

Een beschrijving van de services die Sammy u aanbiedt

Evenementenfilms

Evenementenfilms

Een toneelvoorstelling, trouwerij of kantoorborrel: het zijn allen evenementen die het herinneren waard zijn, en dat kan het beste met een video. Sammy komt naar de plaats van de gebeurtenis en maakt gedurende het gehele evenement filmbeelden. In de postproductie verwerkt hij deze in een sfeervolle aftermovie waarin de belangrijkste onderdelen naar voren komen. Op deze manier hoeft u zelf geen enkel moment te denken aan het maken van filmpjes voor later, zodat u zich volledig kan focussen op de gebeurtenis zelf.

Montages

Montages

Soms is het fijner of praktischer om zelf achter de camera te staan en te bepalen wat er opgenomen wordt. Maar omdat het bewerken van dergelijke filmpjes nog erg lastig kan zijn, biedt Sammy aan er een goedlopend verhaal van te maken. Na bestandsoverdracht en het bekijken van de clips maakt Sammy de balans op om te bepalen wat de kosten zullen zijn. Binnen een korte tijd na het aanleveren van de filmpjes ontvangt u een professionele montage om te laten zien aan uw vrienden en familie.

Promotievideo's

Wilt u aan de buitenwereld laten zien wat u in huis heeft? Wilt u het beste van uw bedrijf naar voren laten komen in een video? Wilt u uw services of producten verkopen? Sammy kan na kort overleg direct aan de slag met het produceren van een professionele promotievideo. Een dergelijke productie kan bijvoorbeeld resulteren in een introductievideo of commercial om te laten zien op uw website of social media-pagina, zodat u op een snelle en effectieve manier uw doelgroep kunt bereiken.

Werkwijze

Sammy neemt verschillende stappen in het proces van opdracht naar eindproduct.

Brainstorm

De klant en Sammy stellen de doelen van het project vast en denken technische details uit.

Uitvoering

Sammy filmt het evenement of monteert de aangeleverde beelden.

Feedback

De klant betaalt per feedback ronde waarna Sammy verbeteringen doorvoert.

Afronding

Sammy levert de video aan als .mp4-bestand of geeft een link naar een YouTube-upload.

Heeft u andere ideeën voor een videoproductie? Sammy staat ook open voor andere projecten!

Heeft u andere ideeën voor een videoproductie? Sammy staat ook open voor andere projecten!