Laco Driebergen

Over het zwembad

Laco sportcentrum Utrechtse Heuvelrug is hét zwembad van de omgeving. Dankzij het ruime aanbod aan faciliteiten is er voor iedereen wat te doen. De stroomversnelling en befaamde glijbaan met lichtshow slaan aan op de jongere doelgroep, en de sauna’s en het bubbelbad zijn aantrekkelijk voor de oudere generaties. Voor jonge gezinnen is er ruimte in de twee ruime peuterbaden. Dit alles is overdekt, maar heeft ook een buitenbad waar het in de zomer ook prima toeven is. Na het zwemmen kunnen de gasten een lekkere snack kopen en uitrusten op het terras. Over de hele Utrechtse Heuvelrug is Laco Driebergen een geroemd zwembad waar iedereen graag plezier maakt in het water. Meer info is te vinden op www.laco.eu/driebergen.

Over de promotievideo

Deze promotievideo is gemaakt in coproductie met Zoë Lambrechtsen, een nicht van zwembadeigenaar Koos Marijs. Haar oom zorgde ervoor dat Sammy, Zoë en haar broertje Bob rustig aan de slag konden in het zwembad. De laatstgenoemde vertolkte de rol van Lennie, die al vaker in Zoë’s video’s verscheen.

In het filmpje gaat de kleine jongen de strijd aan met een opblaaskrokodil. De achtervolging gaat door het hele centrum, en laat op die manier zo veel mogelijk faciliteiten zien aan het publiek. De compositie van de beelden is erg afgepast aan de muziek, het klassieke Can Can van Ofenbach, een stuk dat zich erg goed leent dankzij de dramatische maar vrolijke instrumenten en het sterke ritme.