Huwelijk Iris & Ruud

 

Over het huwelijk

Ruud en Iris waren beiden gescheiden toen de liefde tussen hen opbloeide. Ze besloten voor de tweede keer te trouwen, op een prachtige zomerse dag in juni. In het stadhuis in Sneek gaven ze elkaar het jawoord, in aanwezigheid van hun vrienden en familie.

Hierop volgde een boottocht over de wateren van Friesland in de volle zon. Enkele gasten hadden een speech voorbereid over het nieuwe echtpaar, die ze op de boot voordroegen aan de andere genodigden en Ruud en Iris zelf.

Aangekomen op het vaste land zette het feest zich voort op de feestlocatie Unieck in Koudum. Er werd door de gasten gesproken, gezongen, gerapt en geacteerd. De bruid en bruidegom sloten het feest af met een opvoering van de klassieke tango. 

Over de evenementenfilm

Sammy leverde twee video’s, een lange met de volledige speeches en een korte versie met de hoogtepunten van de dag. In overleg met de klant werden de belangrijkste stukjes uit de praatjes uitgezocht en in de aftermovie gebruikt. De klassieke cello muziek die op een aantal momenten wordt gespeeld is een herhaling van de stukken die live werden gespeeld op de bruiloft.

In de video worden de activiteiten een beetje op een afstand gefilmd, om het gevoel te creëren dat de kijker echt een gast was. Sammy was dus toeschouwer op het feest en legde vast wat de gasten zagen. Dit is voor de bruid en bruidegom ook een leuk standpunt om in te nemen als zij de video bekijken. De evenementenfilm is dus bedoeld voor het getrouwde stel, maar kan ook worden getoond aan familie en vrienden om terug te blikken op die mooie dag.