FOOD: Smaken op de Heuvelrug

Over het festival

Voor het derde jaar op rij organiseerde 100% heuvelrug een festival waar verleden, heden en toekomst van voedsel bij elkaar komen. Op FOOD: Smaken van de Heuvelrug konden bezoekers heerlijke smaken proeven, bijzondere ervaringen opdoen en genieten van muziek en theater in een speciale stijl. De Historische Moestuin van Bartiméus in Doorn werd voor het weekend omgetoverd in een festivalterrein met kraampjes met streekproducten, tenten voor workshops en grasvelden waar een smakelijke voorstelling werd opgevoerd. Foto’s en informatie over de volgende editie op www.100procentheuvelrug.nl.

Over de evenementenfilm

In de aftermovie heeft Sammy zo veel mogelijk elementen van het festival laten zien. Om goed beeld te schetsen van het weekend was er veel communicatie tussen Sammy en de organisatie, zodat er een resultaat kwam waar beide partijen tevreden mee waren.

Alle beelden zijn door Sammy gemaakt, gedurende één van de festivaldagen. Rondlopend over het terrein filmde hij langdurige activiteiten, zoals de marktverkoop en de hoek met innovatief design. Kortere momenten, bijvoorbeeld de workshop en theatervoorstelling, werden ook vastgelegd. De fragmenten van die dag zijn vergezeld met vrolijke, snelle muziek die de mogelijkheid gaf tot een montage op de maat, wat veel samenhang creëert.