Familie Dietz in Serfaus

 

Over de vakantie

Elk jaar gaat de familie Dietz in de krokusvakantie op wintersport. In 2016 was de bestemming voor het eerst het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk. Gedurende de week verkende het gezin de nieuwe pistes en genoot het van alle voorzieningen in het gebied. Zo waren er enkele stuntparken met schansen en een halfpipe.

De moeder in het gezin, Ans, filmde veel van de leukste momenten van de vakantie, zowel op de piste als in het chalet. Terug in Nederland vroeg ze Sammy een compilatie te maken van alle beelden die zij met haar mobiele telefoon had gemaakt. 

Over de montage

In de video heeft Sammy foto’s van het uitzicht, clips vanuit de lift en in het chalet en filmpjes van schanssprongen en races gecombineerd in één sfeervideo. De muziek in de compilatie voegt daar veel aan toe. ‘Smeer je in!’ en ‘Aber bitte mit Zahne’ waren twee liedjes die volgens de klant vaak gezongen werden gedurende de vakantie en waren daarom onmisbaar in de compilatie.

Daarnaast koos Sammy het popnummer ‘You Don’t Know Me’ van Ofenbach om de video vrolijk en energiek in te leiden. Helaas rust er copyright op dit nummer en mag het niet worden afgespeeld op YouTube. De klant heeft de compilatie uiteraard inclusief deze muziek ontvangen. Mocht u ook interesse hebben in het bekijken van de complete compilatie, twijfel dan niet contact op te nemen, want Sammy laat u graag genieten van het volledige verhaal!